Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Speciale-specifikt kursus: validering af analysemetoder 

3. november 2020 - 5. november 2020

Kursussted:
Hotel Haraldskær, Skibetvej 140, 7100 Vejle.

Tidspunkt:
3.  – 5. november 2020.

Kursusledere:
Thomas Broeng Ejsing og Kristin Nilausen

Indhold:
Kurset er et af de obligatoriske kurser på specialistuddannelsen for biokemikere. Kurset omfatter bl.a. de statistiske redskaber til metodevalidering af apparatur og analyser, usikkerhedsbudgetter, de præanalytiske forhold, akkreditering og den nye IVD-forordning. Formålet er at bidrage til forståelsen af valideringsprocessen og give input til håndteringen af valideringer i hverdagen, både de IVD-godkendte analyser og off-label-analyser. Undervisningen vil både være foredrag og gruppearbejde. Der lægges vægt på diskussion og medinddragelse af kursisterne. Der vil være forberedelse inden kurset i et omfang svarende til max 1 arbejdsdag.

Målgruppe:
Kurset er et obligatorisk kursus for biokemikere der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere indenfor klinisk biokemi.

Eventuelt ledige pladser tilbydes til medlemmer af DSKB samt andre med interesse for kurset.

Det maksimale deltagerantal er 35 personer, og personer, der er indskrevet på den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere, har fortrinsret.

Kursusafgift:
Kurset er et internatkursus. Kursusafgiften er 6500,- kr. inkl. ophold og forplejning. For deltagere fra firmaer er kursusprisen 7500,- kr.

Tilmelding:
Tilmelding foretages skriftligt senest d. 14.09.2020 ved at sende tilmeldingsskema til biokemiker Thomas Broeng Ejsing, e-mail: thomas.ejsing@randers.rm.dk

Se programmet her

Detaljer

Start:
3. november 2020
Slut:
5. november 2020