Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klinisk biokemisk farmakologi og toksikologi

13. oktober 2021 - 16. oktober 2021

Kursets formål er at give deltagerne et overblik over praktisk anvendelse af farmakologi og terapeutisk drug monitorering indenfor særlige sygdomsområder samt brug af misbrugsanalyser med særlig fokus på analysemetoder

Undervisningsformen er foredrag med nøglepersoner indenfor de relevante områder og gruppearbejde med case og diskussion i plenum. Kurset henvender sig til læger i hoveduddannelse og biokemikere, der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere inden for klinisk biokemi.

Kursussted:

Hotel Haraldskær, Skibetvej 140, 7100 Vejle.

Tidspunkt:

13. – 15. Oktober 2021.

Kursusledere:

Niklas Rye Jørgensen, Eva Greibe, Jeppe Buur Madsen

Målgruppe:

Kurset er godkendt som valgfrit kursus for biokemikere der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere og læger i hoveduddannelse indenfor klinisk biokemi.

Der gøres opmærksom på, at kurset henvender sig til deltagere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og at forberedelse evt. må påregnes.

Eventuelt ledige pladser tilbydes til medlemmer af DSKB samt andre med interesse for kurset.

Det maksimale deltagerantal er 35 personer. Læger i hoveduddannelse indenfor klinisk biokemi og personer der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere har fortrinsret.

Kursusafgift: 

Kurset er et internatkursus. Kursusafgiften 6500,- kr. inkl. ophold og forplejning. For deltagere fra firmaer er kursusprisen 7500,- kr.

Tilmelding: 

Tilmelding foretages skriftligt senest d. 15. September 2021 på  tilmeldingsskema, til Biokemiker Jeppe Buur Madsen, e-mail: Jeppe.buur.madsen@rsyd.dk

Her kan du se midlertidigt programmet.

Detaljer

Start:
13. oktober 2021
Slut:
16. oktober 2021