Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Laboratoriemedicinske specialer og IVF

2. maj - 4. maj

Laboratoriemedicinske specialer og IVF

Kurset har til formål at give kursisterne kendskab til andre parakliniske specialer/områder. På kurset vil der derfor være undervisning i forskellige emner inden for mikrobiologi, patologi, immunologi, genetik, radiologi/billeddiagnostik, nuklearmedicin og in vitro fertilisering. Der vil både være overordnede forelæsninger om specialerne i ”helikopter”-perspektiv samt mere specifikke nedslag inden for hvert område.

Undervisningsformen vil være foredrag med nøglepersoner inden for de relevante områder og gruppearbejde med case og diskussion i plenum. Kurset henvender sig til biokemikere, der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere inden for klinisk biokemi. Kurset er valgfrit hvis man følger målbeskrivelse 4.0, men er obligatorisk hvis man følger den nye målbeskrivelse 5.0, som trådte i kraft januar 2022. Personer der følger den nyeste målbeskrivelse vil derfor have 1. prioritet til kurset.

 

Kursussted:
Fuglsangcentret, Fredericia

 

Tidspunkt:
d. 2.  – 4. maj 2023.

 

Kursusledere:
Louise Helskov Jørgensen og Jesper Farup Revsholm.

 

Målgruppe:
Kurset er godkendt som valgfrit kursus for biokemikere der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere indenfor klinisk biokemi (målbeskrivelse 4.0), men er obligatorisk for biokemikere der følger målbeskrivelse 5.0. Biokemikere der følger den nyeste målbeskrivelse 5.0 har førsteprioritet. Herefter har indskrevne biokemikere fortrinsret.

Eventuelt ledige pladser tilbydes til medlemmer af DSKB samt andre med interesse for kurset.

Det maksimale deltagerantal er 26 personer.

 

Kursusafgift:
Kurset er et internatkursus. Kursusafgiften 6500,- kr. inkl. ophold og forplejning. For deltagere fra firmaer er kursusprisen 7500,- kr.

 

Tilmelding:
Efter 1. april kan du ved ønske om deltagelse henvende dig her.

 

Program: 

Program kan ses her.

Detaljer

Start:
2. maj
Slut:
4. maj