Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus i Klinisk Biokemisk Onkologi

11. april 2023 - 13. april 2023

Kursus i Klinisk Biokemisk Onkologi

 

Kursets mål er at give et overblik over og indsigt i onkologi inden for klinisk biokemi, herunder cancermarkører (anvendelse og oprindelse), screening, særlige biokemiske forhold hos den onkologiske patient, specialets bidrag ind i patientforløbene, biokemiske højtspecialiserede funktioner. Undervisningsformen er foredrag med nøglepersoner inden for de relevante områder og gruppearbejde med cases og fremlæggelser.

Sted:
Fuglsangcentreret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia

Tid:
11. – 13. april 2023

Kursusledere:
Diana Patricia Sørensen, Rie McGrail & Jeppe Buur Madsen

Målgruppe:
Kurset er godkendt som obligatorisk kursus i hoveduddannelsesforløbet for læger og valgfrit kursus for biokemikere der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere indenfor klinisk biokemi.

Der gøres opmærksom på, at kurset henvender sig til deltagere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og at forberedelse evt. må påregnes.

Eventuelt ledige pladser tilbydes til medlemmer af DSKB samt andre med interesse for kurset.

Det maksimale deltagerantal er 35 personer, og læger i hoveduddannelsesforløbet og personer der følger den postgraduate specialistuddannelse for biokemikere har fortrinsret.

Kursusafgift:
Kurset er et internatkursus. For læger i hoveuddannelse afholdes udgiften af sundhedsstyrelsen. For biokemikere er kursusafgiften 6500,- kr. inkl. ophold og forplejning. For deltagere fra firmaer er kursusprisen 7500,- kr.

Tilmelding:
Tilmeldingsfristen var den 3. marts 2023. Ved ønske om tilmelding kan man skrive til Jeppe Buur Madsen  på JEPMAN@rm.dk.

Program:

Program

Detaljer

Start:
11. april 2023
Slut:
13. april 2023